Solusi

Modul Kamera Zoom digunakake kanthi akeh ing macem-macem produk, PTZ Dome, Kamera PTZ Tribrid, Payload Drone, Kamera Konferensi Video lan liya-liyane.

Solution

Area Aplikasi

Solution

Keamanan

Umume Keamanan & s; Proyek pengawasan.

Solution

Pertahanan Pantai

Kanggo keamanan Pesisir, lan pesawat Laut.

Solution

Pertahanan

Sawetara peralatan pertahanan Nasional.

Solution

Deteksi Geni Alas

Keamanan alas, Deteksi kebakaran.

Solution

Mbengung

Kendaraan Udara tanpa kendharaan, pesawat sayap tetep.

Solution

Puncak Top

Sawetara titik Puncak paling dhuwur, kudu keamanan Area lengkap.

Solution

Piranti Medhis

Sawetara Piranti Medis kanthi zoom wektu sithik.

Solution

Kutha Aman

Umume Proyek Kota Aman.