Warta industri

  • Infrared Thermal and Long Range Visible Camera For Border Security

    Kamera Thermal Inframerah lan Jarak Jauh Kanggo Keamanan Border

    Nglindhungi wates nasional penting banget kanggo keamanan negara. Nanging, ndeteksi penyusup utawa penyelundup potensial ing cuaca sing ora bisa diprediksi lan lingkungan sing peteng banget minangka tantangan nyata. Nanging kamera pencitraan termal infrared bisa mbantu nyukupi kabutuhan deteksi ing ...
    Waca liyane