Warta

  • What is infrared laser camera?

    Apa kamera laser inframerah?

    Apa sing diarani kamera laser inframerah? Apa cahya inframerah utawa laser? Apa bedane cahya infra merah lan laser? Nyatane, cahya lan laser infra merah minangka rong konsep ing macem-macem kategori, lan laser infra merah minangka bagean saka prapatan loro konsep iki: Dawane dawa gelombang sing katon ...
    Waca liyane
  • Kamera pencitraan inframerah kanggo aplikasi pertahanan

    Ing taun-taun pungkasan, kamera pencitraan infra merah dadi luwih penting ing aplikasi pertahanan tapel wates. 1. Target target ing wayah wengi utawa ing kahanan cuaca sing parah: Kaya sing kita ngerteni, kamera sing katon ora bisa mlaku ing wayah wengi yen tanpa katerangan IR, bayangan termal infrared kanthi pasif ...
    Waca liyane
  • Thermal Camera Features and Advantage

    Fitur Kamera Termal lan Kauntungan

    Saiki, kamera termal luwih akeh digunakake ing macem-macem aplikasi, kayata panaliten Ilmiah, peralatan Listrik, riset lan pangembangan sirkuit kontrol kualitas R&D, inspeksi Bangunan, Militer lan keamanan. Kita ngeculake macem-macem jinis camer termal ...
    Waca liyane
  • Dianjurake Kamera SG-ZCM2030DL kanggo ngganti Kamera SONY

    Kita duwe macem-macem jinis modul kamera zoom, kalebu kamera zoom jaringan lan kamera zoom digital (LVDS), kaya sing wis dingerteni, saiki akeh model SONY sing dihentikan, lan akeh pelanggan nggunakake kamera digital zoom 30x SG-ZCM2030DL kanggo ngganti kamera SONY FCB- EV7520 lan FCB-EV7520A, lan duwe perf sing apik ...
    Waca liyane
  • Kamera OIS Anyar sing Dirilis

    Kita nembe nerbitake kamera anyar ing Des, 2020: 2Megapixel 58x Long Range Zoom Network Output OIS Camera Modul SG-ZCM2058N-O Fitur Cahaya Tinggi: 1. Fitur OIS OIS (Stabilisasi gambar optik) tegese entuk stabilisasi gambar liwat setelan komponen optik , kayata lensa hardware, menyang ...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani Kamera Defog?

    Kamera zoom jarak jauh mesthi duwe fitur defog, kalebu kamera PTZ, kamera EO / IR, sing digunakake ing pertahanan lan militer, kanggo bisa ndeleng. Ana rong jinis utama teknologi penetrasi kabut: 1. Kamera defog optik Cahaya sing katon normal ora bisa nembus awan lan kumelun, nanging ...
    Waca liyane
  • Optical defog function in Savgood Network modules

    Fungsi defog optik ing modul Jaringan Savgood

    Kamera pengawasan sing dipasang ing njaba diajab bisa tahan operasi 24/7 lumantar cahya, udan, salju lan kabut sing kuwat. Partikel aerosol ing kabut utamane bermasalah, lan tetep dadi salah sawijining panyebab utama kualitas gambar sing mudhun. Cuaca affe ...
    Waca liyane
  • Infrared Thermal and Long Range Visible Camera For Border Security

    Kamera Termal Inframerah lan Jarak Jauh Kanggo Keamanan Border

    Nglindhungi wates nasional penting banget kanggo keamanan negara. Nanging, ndeteksi penyusup utawa penyelundup potensial ing cuaca sing ora bisa diramal lan lingkungan sing peteng banget minangka tantangan nyata. Nanging kamera pencitraan termal infrared bisa mbantu nyukupi kabutuhan deteksi ing ...
    Waca liyane
  • Savgood releases the world’s leading Zoom Block Camera with longer than 800mm stepper driver Auto Foucs Lens.

    Savgood ngeculake Kamera Blok Zoom paling misuwur ing saindenging jagad kanthi driver stepper 800mm Auto Foucs Lens luwih dawa.

    Umume solusi Long Range Zoom nggunakake kamera kothak normal lan Lensa bermotor, kanthi papan Fokus Otomatis, kanggo solusi iki, akeh kekurangan, Fokus Otomatis sing kurang efisiensi, bakal ora fokus sawise kerja suwe, solusi kabeh abot banget kamera lan ...
    Waca liyane