Pambuka

About Us

Teknologi Savgood - Pabrik Modul Zoom Camera.

Hangzhou Savgood didegake ing wulan Mei 2013. Kita setya nyedhiyakake solusi CCTV profesional.

Ing taun kapisan, kita mung nyebar produk versi Hikvision lan Dahua Inggris, ngekspor menyang pasar luar negeri, Amerika Utara, Eropa, Aisa lan Afrika. Kita kalebu 10 Panyedhiya Emas Top ing Kategori Aman ing Alibaba.com. 

Saka 2016 Taun, kita nemokake msolusi saka Long Range Zoom nggunakake kamera kothak Normal lan lensa bermotor, sing larang banget, ora stabil lan fokus otomatis kanthi efisien. 

Kanggo ngatasi masalah saiki solusi kamera Long Range Zoom, adhedhasar Sensor Exmor / Exmor R CMOS Sensor Ultra populer, tim Savgood karo para pemasok wiwit ngrancang & nggawe macem-macem Modul Kamera Zoom, fokus ing Ultra LONG Modul kamera RANGE ZOOM. Akeh modul sing wis sukses dirilis, contone, 4Mp 88x Zoom (10.5 ~ 920mm), 2Mp 80x Zoom (15 ~ 1200mm), 2Mp / 4K / 8Mp 50x Zoom (6 ~ 300mm), versi Jaringan & Digital.

Dheweke bisa ndhukung algoritma Fokus Otomatis sing cepet lan akurat dhewe, fungsi Defog lan IVS (Pengawasan Video Cerdas), protokol Onvif, HTTP API kanggo integrasi sistem partai kaping 3.

Saiki, solusi kamera termal saiki wis analog, yen butuh solusi jaringan, butuh server video digital kanggo ngowahi video anglog dadi Jaringan, sing regane larang, lan video luwih elek, kendhali tundha. Tim Savgood karo pemasok uga ngrancang & nggawe modul IP kanggo kamera termal digital.

Saiki kabeh modul kamera zoom lan modul kamera termal didol menyang pirang-pirang negara ing luar negeri, Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Israel, Turki, India, Korea Selatan lan sapiturute digunakake ing produk CCTV, piranti Militer, Kedokteran peralatan, peralatan Industri, peralatan Robot lsp.

Lan adhedhasar modul kamera zoom sing bisa dideleng lan modul kamera termal, kita uga nggabungake sawetara produk kompetitif, Kamera PTZ, kamera Drone Gimbal, lsp. Kita uga bisa nindakake layanan OEM & ODM adhedhasar sarat sampeyan. 

OEM / ODM

About Us